Om oss

Hitta rätt designer för uppdrag inom Grafisk design, Webbdesign, Gränssnittsdesign, Produktdesign, Industridesign, Textildesign, Modedesign, Möbeldesign, interiördesign, Smyckedesign, Accessoardesign, Konst, Hantverk, 3D grafik, Animation, Arkitektur, Bildmanipulation och Foto.

Vi hoppas att köpare av designtjänster ska använda design.se som det självklara valet vid behov av en designer, illustratör, konstnär, fotograf eller arkitekt. Vårt fokus och inspiration är att underlätta för säljare och köpare av kreativa tjänster att snabbt och effektivt lokalisera varandra. Det givna målet för oss är att alla medlemmar under sin tid här ska få kontakt med nya kunder eller hitta sammarbetspartners. Tekniken på sajten står den alltid lika tillmötesgående webbyrån, Drömbolaget för.
Obs!
Kontakten mellan köpare och säljare av tjänster sker utan att hittadesigner.se agerar mellanhand.

Design som konkurrensverktyg växer sig allt starkare bland företag världen över. Att göra något invecklat och svårt till lättanvändbart och förståeligt, att skapa något visuellt vackert eller spännande och som dessutom fyller en funktion, är en designers vardag och en svår balansgång. På design.se kommer det regelbundet att fyllas på alster gjorda av dessa duktiga kreatörer, så titta runt och njut. Spara era favoriter eller skicka en länk till potentiella intressenter.
Bli inspirerad!

Daniel Vala
/hittadesigner