Konst & Hantverk

Erbjuder

Visuell kommunikation, identitet, illustration, grafisk design och webbdesign är huvudområden för mitt företag.

Som fri bildskapare ställer jag även ut måleri sedan 6 år. Representerad bl a på globala webbgalleriet The Saathi Gallery. Jag gör illustration och bildkonst som konsttryck på olika material och olika format.

Hos mig hittar du även unika produkter som tapeter, väggillustrationer, kökshanddukar mm.

Som utbildad kommunikatör har jag  arbetat med varumärkesplattformar baserat på praktiska workshops.

Uppdragsgivare

Rädda Barnen

Swedbank

Forska Utan Djurförsök

Orgut Consulting, arbetar för SIDA

BTR Accounting & Payroll Services

Gustavsbergs Hamn, Glashuset Events

Unna Design, utställningsdesign

Prosit Design, mötesdesign

Hoppa Hage, webbbutik för konsttryck mm

DaVinci skolan, webbgränssnitt

Högre utbildning

Fil kand. utbildning med Medie- och kommunikationsvetenskap som inriktning.

Beckmans kvällsskola 1 år med grafisk form, illustration, reklam, foto, kroki.

Berghs School of Communication kortare kurser i grafisk kommunikation och projektledning.

Korta och längre kurser på folkuniversitet i måleri. Har även målat hos konstnär Inga Björstedt som arbetar med teckning, måleri och textil.

Övrigt

Arbetar sedan januari -09 i egen studio i Gustavsbergs Hamn.

Kontakt

Camilla Eltell FORM
Camilla Eltell
Väderkvarnsvägen 34
134 41 Gustavsberg
Mobil: 0709 46 11 25
Epost: camilla@eltellform.se
Hemsida: www.camillaeltell.se

"Gymnast och rosor" Digigraphic, fint tryck med ljusbeständiga färger. Trycks i begränsad upplaga. Mått mellan 20x20 cm upp till ca 60x60 cm.

 

"Gymnast i gult" Digigraphic, fint tryck med ljusbeständiga färger. Trycks i begränsad upplaga. Mått mellan 20x20 cm upp till ca 60x60 cm.

"Gymnast på tre ben" Digigraphic, fint tryck med ljusbeständiga färger. Trycks i begränsad upplaga. Mått mellan 20x20 cm upp till ca 60x60 cm.

"Himmelska Rum 1" Artprint som trycks på akvarellpapper i format upp till ca 70 cm bredd. Finns i format 100x120 på textilvepa som hängs upp med rundstav. Fin i offentilg miljö och har hängt på Bistro Gustavsberg vår/sommar -09.

"Himmelska Rum 2" Artprint som trycks på akvarellpapper i format upp till ca 70 cm bredd. Finns i format 100x120 på textilvepa som hängs upp med rundstav. Fin i offentilg miljö och har hängt på Bistro Gustavsberg vår/sommar -09.

"Himmelska Rum 3" Artprint som trycks på akvarellpapper i format upp till ca 70 cm bredd. Finns i format 100x120 på textilvepa som hängs upp med rundstav. Fin i offentilg miljö och har hängt på Bistro Gustavsberg vår/sommar -09.

"Himmelska Rum 4" Artprint som trycks på akvarellpapper i format upp till ca 70 cm bredd. Finns i format 100x120 på textilvepa som hängs upp med rundstav. Fin i offentilg miljö och har hängt på Bistro Gustavsberg vår/sommar -09.

"Akrobater och bubblor"  Artprint som trycks på papper eller tyg.  Bilden är inköpt av Värmdö Konstföreningen. Finns att beställa som vykort i A5 format. Kan beställas i valfritt format.

"Akrobater och bubblor"  Artprint som trycks på papper eller tyg. Inramad med passe par tout. Bilden är inköpt av Värmdö Konstföreningen. Beställ i varfritt format.

"Organic Flowers 1" Motiv i 1-4 delar som kan tryckas som väggillustration eller tygvepa enkel att flytta. Går även att trycka på matta för golv eller vägg.

"Organic Flowers 2" Motiv i 1-4 delar som kan tryckas som väggillustration eller tygvepa enkel att flytta. Går även att trycka på matta för golv eller vägg.

"Organic Flowers 3" Motiv i 1-4 delar som kan tryckas som väggillustration eller tygvepa enkel att flytta. Går även att trycka på matta för golv eller vägg.

"Organic Flowers 4" Motiv i 1-4 delar som kan tryckas som väggillustration eller tygvepa enkel att flytta. Går även att trycka på matta för golv eller vägg.

"Blomängel" Artprint som trycks på papper eller tyg. Finns att beställa som vykort i format 15x15 cm.