Accessoar & Smyckedesign

Erbjuder

Uppdragsgivare

Högre utbildning

Övrigt

Kontakt

Maria Dahl
Enköping
Mobil: 0761851351
Epost: dragonspiceq@hotmail.com
Hemsida: www.mariadsigns.se

Ett antikfärgat halsband med läckra silverfoil i kall turkos

Här har jag satt i äkta Swarovski Crystal Pearls i de tre läckra färgerna :bordeaux , white & powder rose, pärlhattar och kedja i antiksilver. Jag ville få fram en spöklik känsla med detta halsband och det gör det utan tvekan.

Detta är ett häftigt smycke där fokusen sitter i bak. Hjärtats stlk 45 mm, vingarna i bak är ca 50*16mm

Ett läckert smycke med grov kedja där ringarna är i 6mm med silverfolilerade hjärtan i 30mm (finns i grå/svart,grön/blå,rosa och blå/turkos). En affirmationsring med texten ´one of kind´ samt två avtagbara berlocker. Mkt kvinna över detta smycke.

Ett riktigt läckert men ändå enkelt halsband som passar vem som helst.

En riktigt läckert halsband som verkligen är ett absolut måste till din denimklänning/kjol i sommar. Det är ädelstenen Sodalit (slät coin 14 mm) med 2 nickelfria plattor med solmotiv stlk 18mm.

45cm ärtlänk i 5mm med en blomma i 40mm som jag har knackat och format som en skål för att få en läcker effekt, och 2 pärlor i vax och onyx i 6mm. Och ett båtlås i 14mm på det.

Vacker lite grövre silverpläterad kedja av hög kvalité  ca5x5 mm, bali style ring i ca18 mm och hängen ca 22 x 11 mm. 44-45cm längd i halsutrymmet till ringen. Ett tufft smycke som passar till både fest och vardags.

En prayerbox är en liten önskebox som man kan lägga i en liten lapp och skriva sina önskningar, eller varför inte en text till den du älskar? Kanske ett frieri?  Eller lämna lappen blankt, finns många ideér!