Visa din design

Kvalificerad för medlemsskap är de med en utbildning och/eller yrkesverksamhet inom design, konst, arkitektur eller foto samt har en svensk adress. Design.se är ett enkelt namn att komma ihåg och det är enkelt att ladda upp och uppdatera sitt material. Inom några få minuter kan hela designsveriges uppdragsgivare bländas av era verk. Adressen till er portfolio blir t ex: hittadesigner.se/portfolio/mariapersson.

Det finns totalt 11 st kategorier och det står er fritt att välja de som bäst matchar er portfolio. Varje kategori har ett max antal bilder på 240 st. Kom bara ihåg att det är kvalitet som räknas för uppdragsgivare, inte kvantitet. Publicera därför endast era bästa alster. Vi på design.se går igenom allt som publiceras för att ge goda råd och tips till förbättringar. Som medlem får ni även tillgång till statistik över er personliga portfolio.

Kategorier
Grafisk Design, Webbdesign & Gränssnitt, Illustration, Produktdesign & Industridesign, Textildesign & Modedesign, Accessoardesign & Smyckedesign, Möbeldesign & Interiördesign, Konst & Hantverk, 3D Grafik & Animation, Arkitektur, Bildmanipulation & Foto.

Pris
Det är kostnadsfritt att lägga upp sin portfolio på hittadesigner.se. Som medlem får ni bl a en online portfolio som ni kan uppdatera när som helst, tillgång till utannonserade designuppdrag och en gratis banner i toppen av många sidor på hittadesigner.se.

Kontaktuppgifter
Nedan kontaktuppgifter kommer ej att synas offentligt och efter inloggning kan ni när som helst göra ändringar under "min sida".

:*
* = obligatoriskt

Villkor

Varje enskild medlem ansvarar helt för sitt uppladdade material och att portfolion uppdateras regelbundet. Det är ej tillåtet att ladda upp alster utan upphovsrätt eller som är skyddade på annat sätt. Design.se kan ej göras skadeståndsskyldiga pga material uppladdat av enskild medlem. Vi kan stänga av ett konto om vi anser materialet vara stötande, av pornografisk karaktär eller ett brott mot copyrightlagen. Hittadesigner.se äger ej och kan ej heller göra anspråk på, av medlemmar, uppladdat material. Kvalificerad för medlemsskap är de med en utbildning och/eller yrkesverksamhet inom design, konst, arkitektur eller foto.

Tjänsten är gratis. Man kan när som helst avsluta sitt medlemsskap. Ni bör ha aktuell kontaktdata angiven under personlig datamin sida.

Vi kan aldrig garantera att siten är uppe 100%. Incidenter inträffar alltid med t ex strömavbrott, serverfel eller webbhotell som gör underhåll. Vi kan ej göras ersättningskyldiga pga nedtid av hittadesigner.se. Vi gör vad vi kan för att förhindra virusattacker på vår site, men vi kan aldrig göras skadeståndsskyldiga för ett sådant angrepp. Vi utför kontinuerlig backup på allt publicerat material och kommer att göra vårt bästa för att återställa eventuell förlorad data.

Det är den enskilde medlemmens skyldighet att hålla sig uppdaterad över vilka villkor som gäller genom att besöka denna sida regelbundet.

Stort lycka till och välkommen till hittadesigner.se!